BurgerCafé

Volg ons op sociale netwerken

Ontdek ons BurgerCafé

Wat is het Burgercafé?

Het Café Citoyen is vooral een plaats waar iedereen een koffie (of een thee, of een cola…) kan komen drinken tegen een democratische prijs en andere Koekelbergenaren kan ontmoeten.
Maar dat is niet alles! Het is ook een plaats waar mensen een luisterend oor vinden en informatie kunnen krijgen over verschillende sociale en maatschappelijke onderwerpen: uw rechten, actuele onderwerpen, hulp bij IT, etc…

Maëlle is er om u te verwelkomen, u te begeleiden en uw vragen te beantwoorden. Computers en identiteitskaartlezers zijn beschikbaar om u te helpen.

 

Het is ook een plaats waar activiteiten worden georganiseerd rond verschillende thema’s: digitale workshops, gezelschapsspelen in de namiddag, gesprekstafels over wonen, etc…
Het programma wordt elke maand gepubliceerd op onze sociale media: Facebook en Instagram.

Het programma kan worden aangepast aan de behoeften en verzoeken van onze bezoekers. Aarzel niet om ons uw verzoeken te sturen. 

Adres :

Pantheonlaan, 14

1081 KOEKELBERG

Openingstijden :

Donderdag 10u tot 18u

Vrijdag 10u tot 18u

Houd er rekening mee dat de uren voor sommige activiteiten kunnen worden aangepast.

Contacteer ons :

Telefoon : 0800/85.903

E-mail : burgercafecitoyen@koekelberg.brussels

Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in het Burgercafé

Door dit formulier in te vullen wordt u toegevoegd aan onze contactlijst. U wordt dan per e-mail of SMS (afhankelijk van uw voorkeur) op de hoogte gehouden van acties en evenementen die Burgercafé organiseert.

Foto's