Votre partenaire social sur Koekelberg

Le domaine du social de Koekelberg facilement accessible pour tous les citoyens.
De gelegenheid bij uitstek om elkaar te ontmoeten en uit te wisselen

Wat is Koecoon ?

Koecoon is de sociale coördinatie opgericht door het OCMW van Koekelberg: verenigingen en diensten op psycho-medisch-sociaal, educatief en cultureel vlak, ten dienste van de Koekelbergenaren.

Wat is de rol van het Burgercafé in dit alles ?

Het Burger Café is een ontmoetingsplaats voor burgers en partners van Koecoon.

Wat is het Burger Café Citoyen ?

Een plek waar… je een kopje koffie kunt drinken en tegelijk andere Koekelbergenaren en verschillende sociale diensten van Koekelberg ontmoeten, informatie krijgen en deelnemen aan allerlei activiteiten…

  • Donderdag en vrijdag van 10 tot 18 uur.
  •  Pantheonlaan 14 – 1081 Koekelberg

Onz partners

Structuur

Partners

Ontdek de partners van Koecoon

De sociale coördinatie Koecoon is het platform van verrschillende partners in de  Koekelberg: verenigingen en diensten op psycho-medisch-sociaal, educatief en cultureel vlak, die ten dienste staan van de Koekelbergenaren.

OCMW

De diensten van het OCMW

Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) heeft tot doel iedereen in staat te stellen een menswaardig leven te leiden. Om de meest geschikte hulp te kunnen bieden aan iedereen die daar behoefte aan heeft, biedt het OCMW verschillende diensten aan.

Burger Café Citoyen

Burger Café Citoyen: veel meer dan een plaats om ideeën uit te wisselen

Het Burgercafé is in de eerste plaats een plek om andere Koekelbergenaren te ontmoeten. Maar dat is niet alles. Het is ook een plaats waar mensen een luisterend oor vinden en informatie kunnen krijgen over verschillend sociale en maatschappelijke onderwerpen…

Sociale rechten

Alles wat u moet weten

Alles wat je niet wist over je sociale rechten…

Heeft u een vraag ?

Mis je informatie?

Wenst u meer te weten over de Koecoon, de haar partners, hun acties en evenementen, de sociale hulp die in Koekelberg beschikbaar is, uw sociale rechten of een andere vraag?

Stel ons uw vraag !

Vull onze vragenlijst in door op de onderstaande knop te klikken en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden per e-mail of per telefoon, afhankelijk van wat u het beste uitkomt.